Wil jij met de Oranjeleeuwinnen het veld op?

Graag wijzen wij onze jongste leden op deze leuke actie van de ING! Aanmelden kan nog tot 30 oktober via de website van de ING: in de spotlight!

De KNVB, Fonds Gehandicaptensport en ING maken zich samen sterk om meer aandacht te vragen voor voetballers met een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking, het G-voetbal. De OranjeLeeuwinnen en ING zijn daarom op zoek naar tweeëntwintig ING Oranjevriendjes voor de wedstrijd Nederland-Slovenië op donderdag 12 november in het GelreDome, Arnhem. Tijdens deze wedstrijd gaan G-voetballers aan de hand van de spelers mee het veld op, om samen de wedstrijd openen. Zo zetten we het G-voetbal samen in de spotlight en krijgt het de aandacht die het verdiend.

Van 16 oktober t/m 30 oktober kunnen kinderen in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar aangemeld worden. Ken jij een G-voetballer, met of zonder voetbalclub, die er van droomt om samen met de OranjeLeeuwinnen het veld op te lopen? Schrijf een mooie motivatie en meld hem of haar nu aan!

Er zijn een aantal voorwaarden waaraan de kinderen moeten voldoen:

  • Een ING Oranjevriendje mag niet langer zijn dan 1,45 m
  • Een ING Oranjevriendje is tussen de 8 en 11 jaar oud
  • Een ING Oranjevriendje kan zelfstandig het veld op lopen

Uit de inzendingen kiezen wij de mooiste verhalen. In de eerste week van november neemt ING telefonisch contact op met de winnaars.