za. jan 22nd, 2022

Club informatie

In 1988 hebben de organisaties WRZV , De Boog en K.N.V.B. elkaar gevonden in het idee om een zaalvoetbalcompetitie te organiseren voor spelers/speelsters met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. WRZV is de zaalvoetbalvereniging in Zwolle en De Boog was een zelfstandige lidorganisatie binnen de N.S.G. (sportbond voor verstandelijk gehandicapten) die af en toe voetbalwedstrijden organiseerde voor jongeren met een verstandelijke beperking.

WRZV De Boog is lid van de KNVB. Dit lidmaatschap heeft alleen betrekking op de verzekering, de andere zaken worden door WRZV De Boog zelf geregeld/georganiseerd.

WRZV De Boog is een zelfstandige tak met een eigen bestuur binnen de zaalvoetbalvereniging WRZV. Ongeveer 170 voetballers met een beperking zijn lid van WRZV De Boog.

Contributie

De contributie bedraagt € 50,- Euro per speler voor een heel seizoen. Voor de leden die trainen in Zwolle wordt € 17,50 (voor het hele seizoen) extra berekend.

Rekeningnummer WRZV De Boog: Rabobank NL35RABO0111035422 t.n.v. de Boog.

Lid worden?

Lid worden? Vul het contactformulier in op de website en je krijgt een inschrijfformulier toegestuurd.

Wil je eerst een keer vrijblijvend komen kijken en/of meetrainen? Laat het ons weten via het contactformulier op de website en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Indien het betalen van de contributie financiële uitdagingen met zich mee brengt, informeer dan eens bij het jeugdsportfonds, of je in aanmerking komt voor een (volledige) tegemoetkoming hierin. Hier een link naar de website van het jeugdsportfonds.