Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
1 februari 2016

van de voorzitter

Bert Klaassen

Bert Klaassen

Welkom op de website van WRZV De Boog

WRZV De Boog is dé zaalvoetbalvereniging in Zwolle voor jongeren met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Binnen onze vereniging ben je welkom in de leeftijd van “6 tot 60 jaar”. Zo wordt er G-voetbal gespeeld door meisjes/vrouwen en jongens/mannen. We spelen al meer dan 25 jaar in de WRZV-hallen in Zwolle. Hierbij gaat het om zestien zaterdagen per seizoen waar we competitiewedstrijden/toernooien spelen. De wedstrijden zijn van 9.00 uur tot 12.30 uur, bij toernooien iets langer. Daarnaast wordt er elke donderdagavond getraind van 18.30 uur tot 19.30 uur ook in de WRZV-hallen. De trainingen worden verzorgd door ervaren en deskundige trainers en vrijwilligers. Er zijn ruim 170 leden aangesloten bij WRZV De Boog.

Competitie spelen we op zaterdagen met meerdere teams uit Zwolle en omgeving. Zo spelen ook teams vanuit o.a. Meppel, Dronten, ’t Harde, Nunspeet, Raalte, Almelo en Kampen mee met onze competitie en toernooien. Het gaat dan in totaal om 20 teams. Door dit grote aantal teams is het mogelijk om op verschillende niveaus (speelsterkte) de deelnemende teams in te delen. De wedstrijden worden geleid door bij de KNVB opgeleide scheidsrechters.

Plezier voor iedereen!!

Wij vinden het belangrijk dat iedere deelnemer kan voetballen op zijn of haar niveau en dan in de eerste plaats voor het plezier. Natuurlijk is winnen belangrijk, maar ook moet de tegenstander plezier beleven aan de wedstrijd. Dit is wat wij ook vragen van onze begeleiders, vrijwilligers en scheidsrechters: Zorg ervoor dat iedereen plezier heeft.

Nooit meer buitenspel!

Is G-voetbal iets voor mij? Binnen WRZV De Boog is plaats voor iedereen (jong en oud, man of vrouw) die heel graag wil voetballen en in het reguliere voetbal geen plezier kan vinden vanwege de beperking die je hebt. Veel van onze leden hebben ook extra ondersteuning in het dagelijks leven, dat kan zijn op school (speciaal onderwijs), in het werk (aangepast werk) of in het wonen (begeleiding bij het wonen).
Wij ervaren dat veel jongeren/mensen met een beperking heel graag willen voetballen, maar denken dat er geen vereniging is om te voetballen. Bij WRZV De Boog ben je van harte welkom. Kom een keer kennismaken en je zult direct voelen dat je van harte welkom bent om samen met ons te genieten van het mooie voetbalspel.

Bert Klaassen, voorzitter WRZV De Boog

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow