Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
19 september 2015

Clubinformatie
In 1988 hebben de organisaties WRZV , De Boog en K.N.V.B. elkaar gevonden in het idee om een zaalvoetbalcompetitie te organiseren voor spelers/speelsters met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. WRZV is de zaalvoetbalvereniging in Zwolle en De Boog was een zelfstandige lidorganisatie binnen de N.S.G. (sportbond voor verstandelijk gehandicapten) die af en toe voetbalwedstrijden organiseerde voor jongeren met een verstandelijke beperking.

WRZV De Boog is lid van de KNVB. Dit lidmaatschap heeft alleen betrekking op de verzekering, de andere zaken worden door WRZV De Boog zelf geregeld/georganiseerd.

WRZV De Boog is een zelfstandige tak met een eigen bestuur binnen de zaalvoetbalvereniging WRZV. Ongeveer 170 voetballers met een beperking zijn lid van WRZV De Boog.

Contributie

De contributie bedraagt € 45,- Euro per speler voor een heel seizoen. Voor de leden die trainen in Zwolle wordt € 12,50 (voor het hele seizoen) extra berekend.

Rekeningnummer WRZV De Boog: Rabobank NL35RABO0111035422 t.n.v. de Boog.

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow